Home Widenhorn Nieuws Producten Support Uw Aanvraag Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Tien tips voor een goed TechniShow 2024 beursbezoek


30 augustus gaat de TechniShow 2022 van start. Vier dagen lang staat de Jaarbeurs in het teken van alle innovaties op het gebied van Metaalbewerking en Toelevering. De beurshallen zijn sinds lange tijd weer open en ondanks dat het een bijzondere tijd is waarin de beurs plaats vindt is een bezoek meer dan de moeite waard. Wij willen u graag tien tips geven om uw bezoek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

 

1) Gratis toegang en bij inschrijving bij Widenhorn een mooie mok
Een bezoek aan de TechniShow is gratis, als u vooraf registreert. Als u dit via Widenhorn doet, krijgt uw bezoek een unieke koffiemok bij u bezoek aan de stand. Wees er wel snel bij, want we de oplage is beperkt. U kunt dit doen door op de afbeelding rechts te klikken en u te registreren. Geef het even aan bij onze collega's op de stand, zij overhandigen u deze unieke mok!
     
2) Guided Tours
Tijdens de guided tour gaat u onder begeleiding van een deskundige gids diverse toonaangevende exposanten bezoeken, die hun oplossingen demonstreren en toelichten op het gebied van het onderwerp. In een kort exposé geven de exposanten aan wat er ‘onder de motorkap’ aan nieuws te melden is. Elke tour duurt een uur. De tours zijn op dinsdag, woesndag en vrijdag. Widenhorn presenteert AI in de plaatbewerking tijdens de Guided Tour Plaatbewerking.
     
3) Werkende fabriek op de beursvloer
Een unicum op een beurs: tijdens TechniShow zetten exposanten een heuse fabriek neer. Negen verschillende partijen uit de productietechnologie zetten een geïntegreerde productieautomatisering op. De bezoeker maakt op het Themaplein Productieautomatisering in hal 10 alle stappen van een moderne productieomgeving mee. Aan het einde van de ‘fabrieks-tour’ zien bezoekers daadwerkelijk een live gemaakt product.
     
4) Speciale openingstijden
Dit jaar zijn de openingstijden weer ruim, zodat u niet meer in de file hoeft te staan of in de trein geen zitplek heeft. Onderstaand ziet u de openingstijden en als u op de afbeelding klikt, krijgt u alle informatie.
- Dinsdag 12 maart = 10.00 - 19.00 uur
- Woensdag 13 maart = 10.00 - 19.00 uur
- Donderdag 14 maart = 10.00 - 21.00 uur
- Vrijdag 15 maart = 10.00 - 17.30 uur
     
5) PlaatbewerkingsNieuws
Het nieuws op het gebied van Plaatbewerking vindt u in het magazine PlaatbewerkingsNieuws van 54U media, ook uitgever van MetaalNieuws en 3D printmagazine. Alle innovaties en ontwikkelingen voor Plaatbewerking en Lasertechnologie worden vier maal per jaar in een magazine uitgegeven. Mocht u het magazine niet krijgen, dan kunt u deze halen op stand 8.C050.
Daarnaast zijn er nog andere magazines en vakbladen die berichten over de TechniShow, zoals Metaal Magazine, Metallerie, Vraag&Aanbod & TechniShow Magazine.

     
6) ESEF
Gezamelijk met de de TechniShow vindt tijdens deze vier dagen traditioneel ook de ESEF plaats. Een terugkerend thema is zelf maken of uitbesteden, de combinatie van deze beurzen toont dat ook mooi aan. Op de ESEF zijn veel toeleveringsbedrijven te vinden, waaronder ook veel bedrijven die software, gereedschappen of snijonderdelen van Widenhorn gebruiken, zoals 247TailorSteel (3.C070), Dulasta (3.B060), De Makers (3.A040), HEGO (4.A099), Meijer Metal (4.A090) en SixPointTwo (3.A070). U kunt zich hierinformeren en aanmelden voor de ESEF.
     
7)

TechniShow Talks live op de beurs
Vanaf de beursvloer woon je dit jaar live een uitzending bij van TechniShow Talks. In het theater naast het brancheverenigingenplein presenteert hoofdredacteur Henk van Beek twee shows over actuele thema’s. Samen met drie gasten bespreekt hij alle ins en outs over Personeelstekorten in de maakindustrie (woensdag 13 maart 11.00uur) en Innovaties binnen productieautomatisering (woensdag 13 maart 13.00uur).

     
8)

Plan uw route en exposanten bezoeken
Als u bent geregistreerd voor een bezoek, dan kunt u via het portaal eenvoudig de te bezoeken exposanten toevoegen. Daarnaast kunt u ook aanmelden voor een programma, guided tour of producten bekijken. Dit zorgt ervoor dat u efficiënt de TechniShow kunt bezoeken.

     
9) Bekijk de Waterstofraceauto van de TU Delft
De waterstofraceauto van het Forze Hydrogen Racing Team, gebouwd door verschillende generaties studenten van de TU Delft, is straks (met een paar teamleden) te bewonderen op TechniShow 2024. Kom langs, bekijk deze bijzondere auto en stel al je vragen aan de teamleden.
     
10) Stand van Widenhorn & WIA Educational met innovaties
Als laatste mag u natuurlijk een bezoekje aan de stand van Widenhorn & WIA Educational niet vergeten. Op stand 7.C001 aan het begin van de Plaatwerkhal, vindt u alle innovaties op het gebied van software, gereedschappen, laserlenzen, snijonderdelen en lasermachines. Het gedeelte van WIA Educational laat u de vooruitstrevende Educatieve werkplekken live in actie zien. Zo kunt u zelf virtueel lassen, maar ook onze Werkplek Fiberlasersnijden en 5-assig frezen zien.