Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Onze Partners

 

Widenhorn werkt onder andere samen met de volgende bedrijven. Op deze manier kan Widenhorn zich richten op haar kracht, CADCAM, DNC, Calculatie en Automatisch nesten en de klant een totaaloplossing bieden van 3D CAD tot Productie Management.


Brancheverenigingen & Overige
     
Leasemaatschappij Mogelijkheden om de lasersystemen van Widenhorn en CADCAM oplossingen te leasen.
     
FPT-Vimag Widenhorn is lid van FPT-Vimag en heeft hier ook een bedrijfspagina met producten en nieuws. Deze kunt u met deze link bekijken.
     
Kenteq Kennisinstituut voor technische vakmanschap
     
OOM De cursussen die Widenhorn geeft komen in aanmerking voor OOM subsidie. Informeer bij het Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking naar alle mogelijkheden.
     
Vereniging Bedrijf & Historie Het doel van de vereniging is het bijeenbrengen van bedrijven, ondernemingen en instellingen die in het bezit zijn van een bedrijfshistorische collectie. Widenhorn beschikt over een Museum met een collectie van de bijna 100 jarige historie.
     
ERP / CAD / PLM
     
Adopt ID Aanvulling op SolidEdge voor het programmeren van Plaatbewerkingsmachines in België.
     
MKG Nederland Widenhorn heeft een verregaande koppeling / integratie tussen Calculatie / CADCAM en ERP.
     
Plan-de-Campagne Verregaande koppeling / integratie tussen Calculatie / CADCAM en ERP.
     
Ridder IQ Business Software Verregaande koppeling / integratie tussen Calculatie / CADCAM en ERP.
     
Snelstart Widenhorn heeft een koppeling tussen het PROfirst Calculatie systeem en Snelstart voor het direct overnemen van de te factureren orders.
     
Machineleveranciers & Machinefabrikanten
     
Brugman Machines PROfirst CADCAM oplossing in combinatie met Sato Snijmachines
     
Koike Europe Koike biedt bij de snijmachines o.a. LogiTRACE aan als oplossing om snel en adequaat uitslagen te maken voor Ventilatie, Isolatie, Apparaten- en Machinebouw.
     
Omax Machinefabrikant welke in eigen fabrikage hal in de Verenigde Staten JETCAM gebruikt als CADCAM systeem, welke door Widenhorn in Nederland wordt geleverd. Zodoende is alle kennis van deze watersnijmachines bij Widenhorn in huis.
     
Pehu PEHU ontwikkelt o.a. besturingen voor zaagmachines, boormachines, ponsmachines en knipmachines. Deze machines kunnen worden uitgerust met LogiBARRE en LogiTOLE van Widenhorn.
     
  Het specialistische karakter van lasersnijmachines vraagt om professioneel onderhoud. Primoteq is binnen de laserbranche veelgevraagd door haar kennis, snelheid en merkonafhankelijkheid. Primoteq levert in voorkomende gevallen de Ophir Laserlenzen en Laserspiegels van Widenhorn. 
     
Tuwi Tuwi leverte verschillende plaatbewerkingsmachines. Bij de Durma kantbanken kan AutoPOL BendSIM worden geleverd. Bij de Durma fiberlasersnijmachine en plasmasnijmachine kan PROfirst CADCAM & Calculatie worden geleverd en dit kan ook voor de CMS Tecnocut en de watersnijmachines van Waterjet Corporation. Daarnaast levert Tuwi de Laserlenzen, Protective Windows en Snijonderdelen van Widenhorn.
     
  Wouters Cutting & Welding biedt bij de snijmachines o.a. PROfirst CADCAM aan voor de optimalisatie en LogiTRACE aan als oplossing om snel en adequaat uitslagen te maken voor Ventilatie, Isolatie, Apparaten- en Machinebouw.
     
Onderwijs
     
WIA Educational Leverancier van software en apparaten in het onderwijs.