Home Widenhorn Nieuws Producten Support Uw Aanvraag Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
TechniShow 2024 indexpagina van Widenhorn

 

Dit is de TechniShow 2024 pagina van Widenhorn. Van 12 tot 15 maart 2024 zal Widenhorn alle innovaties op het gebied van Plaatbewerking tonen op Stand C001 in Hal 7 in de Jaarbeurs in Utrecht. De TechniShow viert zijn 33ste editie en Widenhorn is hier als een van de weinige bedrijven onafgebroken aanwezig geweest. Dit jaar pakt Widenhorn uit met alle innovaties op het gebied van CADCAM, Calculatie, Laserlenzen, Snijonderdelen, Gereedschappen, Lasersystemen, & Automatisch Nesten.


Widenhorn vaste waarde op de TechniShow met innovaties voor Plaatbewerking

Sinds de start van de beurs in 1951 is Widenhorn een trouwe exposant van de TechniShow. In de eerste tientallen jaren was er natuurlijk nog geen internet en was de beurs hét platform voor het tonen van ontwikkelingen op het gebied van metaalbewerking. De afgelopen jaren was een live ontmoetingsplaats niet mogelijk, maar dat is gelukkig verleden tijd. De TechniShow zal weer garant staan voor de lancering van vele innovaties en voor Widenhorn specifiek gericht op software, onderdelen, gereedschappen en desktop machines voor Plaatbewerking.

 

PROfirst CADCAM, Calculatie, Planning & Shopfloor Versie 2024 op de TechniShow

Al sinds de start van PROfirst CADCAM & Calculatie is Widenhorn betrokken bij de ontwikkeling van deze geavanceerde maar gebruiksvriendelijke software voor Plaatbewerking. Het unieke aspect van PROfirst is dat het ooit is voortgekomen uit een plaatbewerkingsbedrijf. Voor veel uitdagingen waar bedrijven in de toelevering dagelijks mee te maken hebben, heeft PROfirst een hele handige unieke oplossing. Of het nu gaat om een bijna perfect automatische nesting, een ideale snijtechnologie, een razendsnelle offerte voor alle bewerkingen of papierloos werken. De nieuwe 2024 versie is op de Technishow 2024 te zien en wordt live gedemonstreerd. Een nieuwe duurzame stap in de optimalisering van het gehele proces van offerte tot shopfloor.


Tien Tips voor een goed beursbezoek

Net als ieder jaar hebben wij weer tien tips voor een goed en efficiënt berusbezoek. Klik op de afbeelding en lees al onze handige tips!


Registreer via Widenhorn en ontvang op de stand een unieke Widenhorn Koffiemok!

U kunt zich registreren voor gratis kaarten voor de TechniShow. Als u zich via Widenhorn registreert met deze link, ontvangt u bij bezoek op onze stand een unieke Widenhorn koffiemok. Afgelopen jaren hebben wij meerdere Ipads verloot, maar deze editie wilden we graag een ieder die zich bij ons registreert en onze stand een bezoekje brengt en daarbij de badge scant een uniek presentje geven. Deze unieke koffiemok kunt u mooi gebruiken als uw productie optimaal functioneert en u dus alle tijd heeft voor een echt bakkie!


Voor iedere snijmachine het juiste snijonderdeel!

Widenhorn B.V. is in 2013 gestart met het verkopen van Lenzen, Spiegels en alle andere onderdelen voor Lasersnijmachines. Dit was als aanvulling op de CADCAM, Calculatie, Planning & Shopfloor oplossingen waarin het bijna 105-jarig familiebedrijf gespecialiseerd in is. Deze tak is in jaar enorm gegroeid en inmiddels levert Widenhorn duizenden onderdelen uit voorraad voor alle laser-, water- en plasmasnijmachines. Door de overname van de lasersnijonderdelen van KIS hebben we een nog breeder assortiment en zijn wij ook Precitec dealer. Op onze stand kunt u een prijsopgave aanvragen bij onze specialist Dinant, de vijfde generatie in ons familiebedrijf.


Met AutoPOL kunt u eenvoudig iedere kantbank optimaal programmeren!

AutoPOL, hét machineonafhankelijke offline programmeersysteem voor kantbanken, komt met een nieuwe licentie structuur. Hiermee komt een instapsysteem beschikbaar voor bedrijven met slechts 1 kantbank, zodat deze met een beperkte investering toch geoptimaliseerd kan worden. Deze kant altijd uitgebreid worden naar de AutoPOL BendSIM Pro licentie met Batch en Remote module. Deze module maakt volledig manloos programmeren van de kantbanken mogelijk, door volledige integratie met een ERP systeem. Op de stand is een live demonstratie mogelijk.


Hoe goed kunt u lassen of verfspuiten? Probeer het onze stand!

Sinds anderhalf jaar maakt WIA Educational onderdeel uit van de Widenhorn Groep. Inmiddels zijn er al mooie ontwikkelingen binnen het bedrijf en is de synergie al mooi tussen beide bedrijven. WIA Educational is dé specialist op het gebied van technische werkplekken voor het VMBO, ROC, Hogescholen, Basisscholen, Fablabs en Makerspaces. De variëteit in werkplekken is enorm van 3D printen tot programmeren en van lasersnijden tot virtueel lassen. Alle werkplekken zijn uitgerust met software en kant-en-klaar lesmateriaal voor docenten en leerlingen. Op stand 7.C001 staat WIA Educational samen met Widenhorn. Op de stand kunt u zelf virtueel lassen.


Widenhorn stand 7.C001