Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
TechniShow 2022 indexpagina van Widenhorn

 

Dit is de TechniShow 2022 pagina van Widenhorn. De Technishow is vanwege het Corona virus verplaatst tot na de zomer. Van 15 tot 18 maart 2022 zal Widenhorn alle innovaties op het gebied van Plaatbewerking tonen op Stand C001 in Hal 7 in de Jaarbeurs in Utrecht. De TechniShow viert zijn 31ste editie en Widenhorn is hier als een van de weinige bedrijven onafgebroken aanwezig geweest. Dit jaar pakt Widenhorn uit met alle innovaties op het gebied van CADCAM, Calculatie, Laserlenzen, Snijonderdelen, Gereedschappen, Lasersystemen, & Automatisch Nesten.

 


Widenhorn op de TechniShow met veel innovaties op het gebied van software, gereedschappen en laserlenzen

Familiebedrijf Widenhorntoont tijdens de TechniShow 2020 haar complete oplossing voor Plaatbewerking! De innovatie oplossingen van Widenhorn worden gekenmerkt door snelle ingebruikname, hoge kwaliteit, korte terugverdientijd en ultiem gebruikersgemak. De door Widenhorn bestempelde 'ouderwets' goede telefonische en internet ondersteuning blijft hierbij onmisbaar, zodat bedrijven het meest optimale uit hun investering blijven halen. Het doel blijft een optimaal plaatbewerkingsproces om daarmee zoveel mogelijk uit machines, materiaal en mensen te halen die in de Plaatbewerking actief zijn!

 

Lees meer over innovaties >>>

 

Registreer via Widenhorn en ontvang op de stand een unieke Widenhorn Koffiemok!

U kunt zich registreren voor gratis kaarten voor de TechniShow. Als u zich via Widenhorn registreert met deze link, ontvangt u bij bezoek op onze stand een unieke Widenhorn koffiemok. Afgelopen jaren hebben wij meerdere Ipads verloot, maar deze editie wilden we graag een ieder die zich bij ons registreert en onze stand een bezoekje brengt en daarbij de badge scant een uniek presentje geven. Deze unieke koffiemok kunt u mooi gebruiken als uw productie optimaal functioneert en u dus alle tijd heeft voor een echt bakkie!


Tien tips voor een goed beursbezoek

Vier dagen lang staat de Jaarbeurs in het teken van alle innovaties op het gebied van Metaalbewerking en Toelevering. De beurshallen zijn sinds lange tijd weer helemaal gevuld. Wij willen u graag tien tips geven om uw bezoek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

 

Binnekort alle tips >>>

 

GPM optimaliseert hun met medische precisie plaatbewerking met behulp van de oplossingen van Widenhorn

"Het probleem was dat offertes veel te lang bleven liggen en er vaak ook verschil was in prijs wie de offerte had gemaakt. Ook uitslagen moesten we veelal met de hand maken en dat kostte ook veel tijd. Je moest soms echt gaan zitten om een offerte goed uit te werken. Ikzelf bespaar met PROfirst voor het maken van offertes alleen al 40% kostbare tijd. En daarbij hebben we dan al gelijk de juiste uitslag voor de werkplaats, mocht de klant bestellen. Je ziet ook doordat wij sneller offertes uitbrengen, we een grotere scoringskans hebben."

 

Widenhorn met unieke bedrijfsbiografie en historie op de TechniShow 2020

Op 19 september 2019 mocht familiebedrijf Widenhorn haar 100ste verjaardag vieren en werd het zelfs bekroond met het predicaat Hofleverancier. Op deze dag werd ook de unieke bedrijfsbiografie van meer dan 350 pagina’s en geïllustreerd met meer dan 700 foto’s uitgebracht. De biografie met de pakkende naam ‘Op zoek naar de ziel van de zaak’, is niet alleen een boek over de historie van Widenhorn, maar vertelt ook de geschiedenis van de technische groothandel, Rotterdam, Nederland, de techniek, de Tweede Wereldoorlog, de Vimag en ook de TechniShow. Dus dit boek is niet enkel interessant voor mensen die Widenhorn kennen, maar ook geïnteresseerd zijn in de metaalbranche als geheel en de TechniShow in het bijzonder.

 

Lees meer onze historie en bedrijfsbiografie >>>


Onze standontwerp klaar voor alle innovaties op het gebied van Plaatbewerking

 

Onze standlocatie in hal 7 C001