Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Widenhorn verlengt sponsorcontract met SBV Excelsior

Rhoon 28 juli 2011 - Sinds 2007 is Widenhorn sponsor van SBV Excelsior. In deze periode heeft Widenhorn eerst de degradatie uit de Eredivisie, twee jaar later de promotie en vorig jaar het prachtige spraakmakende seizoen meegemaakt. Met veruit de kleinste begroting wist Excelsior tegen bijna iedere club te stunten en indruk te maken.

Naast persoonlijk supporter van de club zijn er veel vergelijkingen tussen Excelsior en Widenhorn. Excelsior toont al jaren aan met zeer bescheiden middelen, enorme prestaties te leveren. Excelsior heeft exact inzicht in de prestaties van spelers en weet het beste uit ze te halen. Deze filosofie sluit precies aan bij die van Widenhorn.

Wij kunnen bedrijven helpen bij het verkrijgen van inzicht in de efficiëntie van hun machines en het optimaliseren hiervan. Met een team van 14 enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks klaar voor onze klanten om ze te ondersteunen in veranderende tijden en nieuwe uitdagingen. Onze oplossingen sluiten moeiteloos aan op deze veranderingen die continu gaande zijn.

Widenhorn heeft daarom besloten SBV Excelsior opnieuw te ondersteunen.

 

Widenhorn sponsor van Excelsior
Wouter Gudde en Anco Euser ondertekenen het nieuwe sponsorcontract