Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Hoe goed is automatisch nesten? Wij laten het u zien!


Januari 2016 - Veel bedrijven met een plaatbewerkingsmachine kiezen er nog steeds voor om handmatig te nesten, omdat automatisch nesten ze niet het gewenste resultaat biedt of te omslachtig is. PROfirst heeft naast de Powernesting technologie, een nieuwe technologie Ultranesting. Beide automatische nesting modules hebben krachtige parameters die eenvoudig te gebruiken zijn, zoals Gemeenschappelijke snijlijn, producten plaatsen zonder kiepen en intelligente producttussenafstand.

 

De testen die wij voor klanten hebben gedaan, hebben indrukwekkende resultaten gegeven. Wij laten u dit graag zien op basis van uw producten. Want vaak is niet één nesting of order hetzelfde. Op die manier kunt u direct zien hoeveel materiaalbesparing u kunt realiseren met onze automatische nestingsoftware, die zelfs kan samenwerken met andere CAM systemen.

 

Doe de test

U kunt met deze link een mail sturen met daarin de DXF-bestanden, aantallen, gewenste plaatafmetingen, tussen- en randafstanden.

 

 

Meer informatie

Neem contact met ons op om te kijken hoe u materiaal en tijd kunt besparen. Telefonisch op nummer +31(0)10-8209550 of via ons aanvraagformulier.