Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
Widenhorn leverancier van Ophir laserlenzen en spiegels

 

Oktober 2013 - Widenhorn Innovatieve Applicaties voor Plaatbewerking BV is sinds begin september leverancier van de laserlenzen en laserspiegels van Ophir. "Dit is een mooie aanvulling op de software oplossingen die Widenhorn biedt," stelt Anco Euser directeur van Widenhorn. "Want wij willen onze klanten een zo optimaal mogelijke service bieden en zoveel mogelijk uit hun machines laten halen. Dit is niet alleen met software mogelijk, maar ook de combinatie met bijvoorbeeld duurzame en hoogwaardige laserlenzen is belangrijk."

 

Vlak voor de zomer is Widenhorn Innovatieve Applicaties voor Plaatbewerking BV benaderd door Ophir, een van de marktleiders op het gebied van laserlenzen en spiegels, om hun producten in Nederland te vertegenwoordigen. Vaker wordt Widenhorn vanwege haar jarenlange ervaring, kennis van de markt en grote klantenkring gecontact door fabrikanten van software en/of hardware om deze te representeren, maar meestal biedt dit geen directe meerwaarde voor de klanten van Widenhorn. Ophir was hier echter een uitzondering op. Naast dat Ophir een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van laserlenzen en -spiegels is, kan Widenhorn met de laserlenzen een nog betere service bieden aan de plaatverwerkende industrie.

 

"De concurrentie wordt steeds sterker in de metaalindustrie en in deze uitdagende tijden, kunnen wij onze klanten met deze uitbreiding nog beter van dienst zijn en ondersteunen. De combinatie met onze software is een unieke manier om de snijresultaten verder te verbeteren en de duurzame verbruiksonderdelen, wat lenzen toch zijn, verder te optimaliseren," vertelt Anco Euser.

 

Ophir ontwikkelt laserlenzen en -spiegels voor alle fabricaten lasersnijmachines en is een van de belangrijkste leveranciers aan deze fabrikanten. Er zijn verschillende type lenzen beschikbaar voor een betere duurzaamheid, zoals de Duralens, Black Magic en Clear Magic. Daarbij hebben de Magic type lenzen een zeer lage absorptie. Ook de technologie en innovatie in lenzen gaat vooruit en Ophir gaat hier duidelijk in mee. Zo zijn er ook lenzen voor Fiberlasers en zijn ook de intelligente RFID lenzen beschikbaar.

 

Widenhorn heeft een uitvoerige training gekregen en er is inmiddels ook een uitgebreide voorraad, zodat direct geleverd kan worden aan bedrijven. De eerste lenzen zijn binnen een week al verkocht en geleverd, mede door de uitstekende prijs / kwaliteitverhouding. Plaatverwerkende bedrijven kunnen hiermee direct op hun kosten besparen.

 

 

Aanvraagformulier


Door middel van onderstaand formulier kunt u een aanvraag doen om van ons direct een prijsopgave te krijgen voor de laserlenzen die u gebruikt.

   
Gegevens
Wij kunnen enkel een prijsopgave geven op basis van een compleet ingevuld formulier.
Bedrijf
Contactpersoon
Functie
Bezoekadres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
Faxnummer
E-mail adres
Lasersnijmachine 1
Serie nummer huidige laserlenzen
Lasersnijmachine 2
Serie nummer huidige laserlenzen
Hoe heeft u ons gevonden