Home Widenhorn Nieuws Producten Support Uw Aanvraag Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
TechniShow 2018 indexpagina van Widenhorn

 

Dit is de TechniShow 2018 pagina van Widenhorn. Van 20-23 maart 2018 zal Widenhorn alle innovaties op het gebied van Plaatbewerking tonen op Stand D002 in Hal 7 in de Jaarbeurs in Utrecht. De TechniShow viert zijn 30ste editie en Widenhorn is hier als een van de weinige bedrijven onafgebroken aanwezig geweest. Dit jaar pakt Widenhorn nog groter uit met alle innovaties op het gebied van CADCAM, Calculatie, Gereedschappen, Lasersystemen, Laserlenzen, Snijonderdelen & Automatisch Nesten. Ook nemen wij deel aan de Guided Tours voor Plaatbewerking

 

Registreer via Widenhorn en maak kans op unieke prijzen

U kunt zich al registreren voor gratis kaarten voor de TechniShow. Als u zich via Widenhorn registreert met deze link, maakt u kans op een unieke prijs. Deze worden op korte termijn bekend gemaakt.

Afgelopen TechniShow waren de winnaars Wil Crielaars van Fontys en Luuk van Malenstein van SVT Nederland. Zij zijn inmiddels de gelukkige eigenaren van de lasergegraveerde Iphone & Ipad.


Widenhorn toont al sinds 1951 Innovaties voor Plaatbewerking op de TechniShow

In alle edities die volgden, inmiddels verplaatst naar de Jaarbeurs Utrecht, is Widenhorn als bedrijf aanwezig geweest. Tot de tachtiger jaren was dit met de innovaties op het gebied van gereedschappen en machines voor metaalbewerking. De Plaatbewerking was hierbij altijd een belangrijke afzetmarkt, met verkoop van plaatscharen, zetbanken, plaatwalsen, pons- en felsmachines. Vanaf de editie van 1984 groeide het bedrijf uit tot een totaalleverancier met software en gereedschappen.

 

Lees meer over onze deelnames afgelopen 65 jaar >>>


Onze standontwerp klaar voor alle innovaties op het gebied van Plaatbewerking
Binnenkort vindt u hier ons standontwerp

 

Onze standlocatie in hal 7 D002
Binnenkort vindt u hier onze locatie aan de Fast Lane