Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving
TechniShow 2018 indexpagina van Widenhorn

 

Dit is de TechniShow 2018 pagina van Widenhorn. Van 20-23 maart 2018 zal Widenhorn alle innovaties op het gebied van Plaatbewerking tonen op Stand D002 in Hal 7 in de Jaarbeurs in Utrecht. De TechniShow viert zijn 30ste editie en Widenhorn is hier als een van de weinige bedrijven onafgebroken aanwezig geweest. Dit jaar pakt Widenhorn nog groter uit met alle innovaties op het gebied van CADCAM, Calculatie, Gereedschappen, Lasersystemen, Laserlenzen, Snijonderdelen & Automatisch Nesten. Ook nemen wij deel aan de Guided Tours voor Plaatbewerking.


Widenhorn op de TechniShow met veel innovaties op het gebied van software, gereedschappen en laserlenzen

Al sinds 1951 is Widenhorn op iedere editie van de TechniShow aanwezig geweest. In het jaar voor het 100-jarig bestaan van het familiebedrijf wordt op de TechniShow speciaal aandacht gegeven aan de historie naast de vele innovaties. Niet alleen de historie van Widenhorn zelf, maar ook van de TechniShow. Dit jaar staat Widenhorn aan de Fastlane in hal 7 op stand D002 en wordt ook voor het eerst meegedaan aan de Guided Tours. Alle innovaties zijn afgestemd om tijdens de TechniShow in de Benelux gelanceerd te worden. Dit jaar zijn het er meer dan ooit. Al deze innovaties zijn er op gericht om meer uit materiaal, machines en mensen te halen.

 

Lees meer over innovaties >>>

 

Registreer via Widenhorn en maak kans op unieke lasergegraveerde Ipad

U kunt zich registreren voor gratis kaarten voor de TechniShow. Als u zich via Widenhorn registreert met deze link, maakt u kans op een unieke lasergegraveerde Ipad. U kunt zelf het ontwerp maken. Deze wordt op een van onze Universal Lasers gemaakt. Daar kunt u zelf bij zijn en vervolgens deze Ipad in ontvangst nemen. De Ipad wordt verloot onder alle geregistreerden en bezoekers van de stands van Widenhorn.
Afgelopen TechniShow waren de winnaars Wil Crielaars van Fontys en Luuk van Malenstein van SVT Nederland.


Tien tips voor een goed beursbezoek

Vier dagen lang staat de Jaarbeurs in het teken van alle innovaties op het gebied van Metaalbewerking en Toelevering. De beurshallen zijn sinds lange tijd weer helemaal gevuld. Wij willen u graag tien tips geven om uw bezoek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

 

Lees alle tips >>>

 

Inruilmachine Universal Versa Laser 2.30 voor unieke beursprijs

In Januari mochten wij een nieuwe Universal leveren aan een Universitair ziekenhuis waar we een mooie Versa Laser 2.30 hebben ingeruild. Deze is enkel beschikbaar voor aanschaf op onze TechniShow stand. De laser is helemaal gereviseerd, voorzien van nieuwe bron met garantie en wordt na de beurs bij u op locatie geïnstalleerd. U kunt deze niet reserveren. Eventueel hebben we ook een aanbod met een afzuiginstallatie.


Smart Industry? Wij noemen dat gewoon slim en optimaal werken, fouten uitsluiten en geen dubbel werk doen

Machines worden steeds sneller, maar de logistiek moet daar ook bij aansluiten. Als ook de aanvragen toenemen is het belangrijk dat je als toeleverancier snel kunt reageren en ook goed inzicht hebt in de actuele planning en productie. Voor bedrijven die een eigen product maken en zelf machines hebben, maar daarnaast ook uitbesteden is het belangrijk snel een goed inzicht te krijgen in uitbesteden of zelf produceren.

 

Lees het gehele interview >>>


Widenhorn toont al sinds 1951 Innovaties voor Plaatbewerking op de TechniShow

In alle edities die volgden, inmiddels verplaatst naar de Jaarbeurs Utrecht, is Widenhorn als bedrijf aanwezig geweest. Tot de tachtiger jaren was dit met de innovaties op het gebied van gereedschappen en machines voor metaalbewerking. De Plaatbewerking was hierbij altijd een belangrijke afzetmarkt, met verkoop van plaatscharen, zetbanken, plaatwalsen, pons- en felsmachines. Vanaf de editie van 1984 groeide het bedrijf uit tot een totaalleverancier met software en gereedschappen.

 

Lees meer over onze deelnames afgelopen 67 jaar >>>


Onze standontwerp klaar voor alle innovaties op het gebied van Plaatbewerking

 

Onze standlocaties in hal 7 D002 & F028