Home Widenhorn Nieuws Gebruikersverhalen Producten Support Aanvraag Vacatures Contact
Meer over Widenhorn
Evenementen
---------------------------------
Widenhorn Nieuws
In de Pers
Gebruikersverhalen
---------------------------------
Onze aanpak
Onze partners
Ons Museum
Onze sponsoring
---------------------------------
Cursus & Scholing
Support & Ondersteuning
---------------------------------
Vacatures
Routebeschrijving
Hotels in de omgeving

Widenhorn één van de 100 meest innovatieve MKB bedrijven


Op 5 juli jl. is de MKB Innovatie Top 100 bekend gemaakt door de Kamer van Koophandel. Nadat Widenhorn al één van de 10 genomineerden was van de TechniShow Innovatie Awards hebben wij ook een plaats gekregen in deze innovatieve MKB Top 100. "Wij zijn enorm trots om bij de 100 meest innovatieve MKB bedrijven van Nederland te horen," aldus Anco Euser, directeur van het inmiddels 97-jarige familiebedrijf. "Dit is een bekroning op de ontwikkeling van ons bedrijf en onze innovatieve producten en een stimulans om innovatief en vooruitstrevend te blijven! Wij zijn als bedrijf een mooi voorbeeld dat innovatieve producten uitstekend samen gaan met 'ouderwetse' servicegerichtheid."

 

 

De Innovatie van Widenhorn

Widenhorn is in deze MKB Innovatie Top 100 terecht gekomen met een van de eigen ontwikkelingen, de Zaagconverter voor LogiBARRE. Deze unieke oplossing maakt het mogelijk om CNC-gestuurde zaagmachines offline te programmeren. De resultaten zijn indrukwekkend in vergelijking met programmeren aan de machine. Zo wordt werkvoorbereidingstijd met minimaal 75% gereduceerd, wordt machinestilstand tot een minimum beperkt en wordt door materiaal direct bespaard. Geen moeilijke implementaties van complexe software, maar een gebruiksvriendelijk no-nosens programma, dat in no-time is terugverdiend!

 

 

 

 

MKB Innovatie Top 100

Meer dan 300 ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf hebben hun innovatie voorgedragen voor de 11e editie van de MKB Innovatie Top 100. De Kamer van Koophandel is ontzettend trots op deze ondernemers die lef en doorzettingsvermogen tonen en een neus voor innovatie hebben!

 

De expertpanels hebben de nominaties beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, omzet en groeipotentie. Op dinsdag 5 juli 2016 is de MKB Innovatie Top 100 bekend gemaakt, tijdens een feestelijke bijeenkomst in Amsterdam mét het Innovatiekabinet. De 100 ondernemers die zich het meest innovatief mogen noemen zijn dus bekend, maar wel in alfabetische volgorde. Een lijst van deze innovatieve bedrijven is ook te lezen in de Telegraaf. De landelijke jury bepaalt daarna de ranking.

 

Op donderdag 29 september, voorafgaand aan de Dag van de Innovatie, wordt bekendgemaakt wie in 2016 de ranglijst mag aanvoeren. De MKB Innovatie Top 100 wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel in nauwe samenwerking met de Financiële Telegraaf en een aantal kennispartners. Eén van de pijlers van de Kamer van Koophandel is het vergroten van kansen van innovatieve ondernemers met groeiambitie. Bekijk alle informatie op de website: www.mkbinnovatietop100.nl